Energiek. Efficiënt. Empathisch.

Aandacht voor alles
wat belangrijk is

Maak kennis met Merel

Merel is fitte vrouw, getrouwd en heeft een prachtig gezin. Met Daan heeft ze een fijn en gelijkwaardig huwelijk, waarbij respect en elkaar vrijlaten belangrijke waarden zijn.

Ze staat ‘s morgens voor dag en dauw op. ‘Dan voel ik me helder en gefocust en heb al allerlei dingen gedaan voordat de rest van het gezin wakker wordt.’

Merel is een vrije moeder van 3 jongens en een grote inspiratie, met name voor andere vrouwen. Ze heeft haar eigen stijl en kleedt zich een beetje stoer, charmant en een tikkie artistiek. Ze weet heel goed wat ze wil en is daardoor self-made miljonair, ondernemer, beetje boerin, tandarts en kunstenaar. Af en toe zingt ze graag jazz en creëert ze prachtige schilderijen.

‘Voor mij is Maria uit de film “The Sound of Music” mijn rolmodel als moeder. Ook ik ga op een speelse manier met mijn jongens om. Ga met ze picknicken, vissen, samen knutselen of kokkerellen. Daar geniet ik enorm van en we kunnen zo veel lol hebben samen’

Merel besteedt aandacht aan de dingen die voor haar en haar gezin belangrijk zijn en blijft daardoor heel dicht bij zichzelf.
Puur leven vindt ze belangrijk en ze staat om die reden heel dicht bij de natuur. Ze heeft ruimte, rust en rijkdom gecreëerd en verdient haar inkomen op een zeer efficiënte manier die ieder mens, iedere vrouw en iedere moeder aanspreekt. Namelijk door haar talenten volledig te benutten, haar ruimte in te nemen, ook in de gezinsdynamiek. In enkele uren per week verdient ze een uitmuntend inkomen waar velen van dromen. En dat door te doen wat ze leuk vindt, namelijk mensen te helpen en te inspireren om zelf ook succesvol en welvarend te worden!

‘Ik heb een eigen methode ontwikkeld’, vertelt Merel  ‘die ik graag deel in motiverende boeken, een online training die ik momenteel ontwikkel en een coaching traject.’

Daarnaast is Merel eigenaar van diverse tandartspraktijken en werkt ze af en toe nog als tandarts.  

‘Door die slimme manier van werken heb ik tijd voor mezelf én mijn gezin en kan ik zijn wie ik écht ben!” aldus Merel. 

Af en toe organiseert ze ook een retraite voor dames die zich willen ontwikkelen in hun reis naar welvaart & succes, altijd op een buitengewoon mooie locatie.